Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Draskovics több roma rendőrt a
  2008-08-18 22:52:31, hétfő
 
  Draskovics több roma rendőrt akar
2008/08/16
Magyar Nermzet 2008.08.16. - Pilhál Tamás

A cigányok iskolai végzettségéhez igazítaná a rendőrségre való bekerülés feltételeit Draskovics Tibor. Az igazságügyi és rendészeti miniszter tegnapi sajtótájékoztatóján azt mondta: fontos, hogy a mainál több roma kerüljön be a rendőrségre, ehhez azonban meg kell változtatni a bekerülési feltételeket és a képzési rendszert, mert az előírt középfokú végzettség követelménye sokakat - adott esetben éppen a rendőri pálya iránt érdeklődő roma fiatalokat - kizár ebből a lehetőségből.


,,Az egyik lehetséges megoldás az, hogy be lehessen kerülni a rendőrség kötelékébe az eddiginél alacsonyabb iskolai végzettséggel is, olyan státusba, ami nem teszi lehetővé a rendőri intézkedések teljességének alkalmazását a szükséges végzettség hiányában, ámde a gyakorlati tapasztalatszerzést igen, és mellette természetesen meg lehet szerezni a szükséges képesítést" - fogalmazott a tárcavezető.

Szima Judit, a Tettrekész rendőr szakszervezet főtitkára szerint a miniszter ötlete a rendőri szakma fölhigulásához vezetne, hiszen olyan elemek kerülhetnének a testülethez, akik gyengítenék a rendőrségbe vetett, jelenleg sem túl jelentős közbizalmat, és várhatóan a bűnüldözés színvonala is romlana.
Az érdekvédő rámutatott: a rendfenntartók nagy pszichés nyomás alatt dolgoznak, ezért nem véletlen, hogy csak megfelelő előképzettség és szűrés után lehet valaki a testület tagja - ezeket a követelményeket inkább szigorítani kéne, nem enyhíteni.

RSS 2.0 | | Nyomtatás
13 hozzászólás


Posta Imre
Erről az jut eszembe, hogy ácsolják a kiskaput a endőrség kiszervezéséhez. Könnyítik a feltételeket és olyan beosztásokat hoznak létre, ami lényegében nem része a MK hivatásos Rendőrségének, viszont azonos lehet egy őr-véd kft. funkciójával. Jó kis játék. A jelenlegi feltételrendszer is silány, a felvételiző fiatal pályázók egyre gyöngébben produkálnak. A vezetők alkalmatlansága meg mára minden kérdésen felül áll. Szerintem, nevezzük ki főkapitánynak a vajdát! Biztos van megfelelő képesítése. Adjuk meg a kegyelemdőfést a Rendőrségnek. Jöhet az anarhia, az irányított káosz.

2008/08/16 - 18:42

Ördög
Akkor a roma fiatalakból főtisztek lesznek , mert azon beosztás betöltéséhez nem kell tudás! Lassan már miniszterek is lehetnek, mert szegény roma fitalokat sajnálni kell! Épp ésszel nem lehet felfogni, hogy hová süllyed az ország! A roma fitalok előtt tanulás szempontjából éppen úgyanúgy ott van a legetőség , mint a nem romák előtt! Lassan már tisztelet díj fog járni a romáknak, mert nincs kedvük tanulni, nem járnak iskolába és így tovább! A magyarok ezáltal jóval hátrányosabb helyzetbe kerülnek majd, de kit érdekel! Hol van az egyenlőség, egyenlő bánásmód! Legjobb esetben a 8 általánost végző roma le tudja írni a nevét, mást nem igazán, akkor hová süllyed igy az igazságszolgáltatás? Mi ez a furcsa rendszer? Na de mindegy amilyen a mosdó olyan a törölközző!!!!!!!!!!!!

2008/08/16 - 19:52

nos
A drazsénak nevezett viccigazságügyőr,
olajosbrigadéros,szerecsenmosdató most is kitett magért. Tudatosan gerjeszti a belső ellentéteket és zülleszti az igazságszolgáltatást.

A cigányok között is van tisztességes és tisztességtelen, írástudó és írástudatlan, mint ahogy miden más nemzetiségü között.

Az meg hogy a cigányokat összességében irástudatlannak minősíti és leokézza őket azt mutatja, hogy anarchiát generál szándékosan a fattya.

2008/08/16 - 20:10

hááát
...igazán nem kellene a cigány a rend őrei közé, így sokat lopnak a vezetők, akkor mi lenne...istenem! Ez az évezred vicce! Idiótaság, a cigány nem való másra,mint amire most is, arra, hogy eltapossuk,mint a férget!

2008/08/16 - 21:26

alexandriai négyes
hááát, ügyes vagy, jól megadtad nekik, holnap már mindenhol arról huhognak, hogy a tmrsz-esek fájgyűlölők, aztán dehogy is, csak egy marha szabadult közéjük az internet áldásával: TE!

2008/08/16 - 21:52

jade
hááát-nak!

Sajnálatos, hogy te a fától az erdőt még mindig nem látod, vagy tudatosan provokálsz. Ha így van, akkor sürgősen felejtsd el ezt a honlapot, mert itt senki nem ad teret a te általad felvetetteknek.

Jó ha tudod, hogy a TMRSZ-nek vannak cigány tagjai is, akik rendőrök, többségük felsőbb végzettséggel rendelkezik, és a szakmájuk kiváló tudói.

2008/08/17 - 5:58

T.
..."olyan státusba, ami ne teszi lehetővé a rendőri intézkedések teljességének alkalmazását..."
Ez véleményem szerint a gyakorlatban annyit jelentne hogy fel kellene venni a kegyelem kettessel nyolcdikból kibukott “roma" személyeket, egyenruhába bújtatva fizetést osztani nekik,( valamilyen “ügyes" pótlékkal, “beosztás kiegészítéssel" legalább annyit mint a többi ténylegesen rendőri munkát végzőnek) tulajdonképpen érdemi munka nélkül, hiszen a jogzsabályok korrekt ismeretére, alkalmazására véleméynem szerint képtelenek. Volt tapasztalatom cigány rendőr halgatóval, első éves korában a gyakorlati idő alatt már lógott, hazudott, engedély nélkül eltávozott stb. Tulajdonképpen egyenruhában díszelegnének csak hogy azt mutasuk mennyire nincs ma rasszizmus Magyarországon! A meló meg maradna a “magyar rendőrnek".. Hát, ha ez bekövetkezik Én megyek a cégtől, de lehet az országból is... Bár úgy szól a közmondás hogy “okos enged" DE ezért uralják a hülyék a Világot...! Ezt nem szabadna hagynunk. A magam részéről minden törvényes eszközzel (természetessen) küzdeni fogok ellene! Ez is diszkrimináció(!), pozitív diszkrimináció a cigányság felé! Már megint...!
Nem a kisebbségekkel van a baj Magyarországon, hiszen van Német, Szlovák, Görög és még sok más kisebbség Magyarországon, de komplex társadalmi probléma csak a cigánysággal van! Ez a társadalom tudatos megosztása az ún. “politikai elit" részéről! Így lehet a zavarosban tovább halászni, közpénzeket elherdálni, stb.
Hát, nagyon kellene már egy TÉNYLEGES rendszerváltás!
T.

2008/08/17 - 8:59

Tutajos
Mondta ezt az a Draskovics, aki a most a kisfalvakba helybenlakó KMB-seket ígért mondván, ne civil szervezetek és Magyar Gárda gyakorolják a hatalmi jogot. Meg hogy ezért az önkormányzatoknak is tenni kell. Ha ha ha. Többszörös csúsztatás van ebben a kis miniszteri megnyilatkozásban IS.
Öröm, hogy ilyen polihisztorok vannak országunk élén! Polihisztor, mert mindenhez ért. Olajügyek, tanácsadás kormánynak miniszternek, pénzügyminisztér most meg az igazságot osztja.
A közrend- közbiztonság fenntartása az állam, a mindenkori kormány feladata, melyet alapvetően a rendőrségen keresztül kell(ene) biztosítania az állammal szerződésben lévő állampolgárok számára. Ahogy a rendőrség működéséhez nem biztosítja a kúrmány a megfelelő apanázst, az önkormányzatoknak sem. Milyen alapon szólítja fel a kormány szakminisztere az önkormányzatokat arra, hogy nekik is hozzá kell ezen feladatok kivitelezéséhez járulniuk, ha ők a kormány részéről a kötelezően megállapított anyagi eszközöket sem biztosítják számukra.
A rendőrségen sok helyen nem a rendőrök lustasága miatt nincs rendőr az utcákon, településeken, hanem azért, mert például nincs benzinre pénz a járőrautóba, vagy ennek okán kilométerkorlát van. A rendőrségen sokmindenre van pénz, csak néha arra nem jut, amire a tényleges feladatellátáshoz szükség lenne (pl.: vezetői pótlék nagytökűeknek)
Egy felelős miniszter a problémákat nem a rábízott szervezet minőségi lerontásával (képzettségi szint - léc - alacsonyabbra helyezésével), hanem a minőségi követelmények emelésével és az ehhez szükséges feltételek kiharcolásával (akár parlamentben asztal csapkodás alkalmazásával), biztosításával oldja meg. A rendőrség soraiba való jelentkezésnek vannak követelményei melyek így is hagynak kívánnivalót, mert legalább rendesen be kellene tartani őket. Draskovics feltehetően nem tud arról, mert nem olvasta, hogy a feltételek között egy sem található olyan, amely bármely kisebbség számára kimondja azt, hogy etnikai, származási hovatartozása miatt nem lehet rendőr.
Sőt! A roma kisebbség jelenleg is pozitív diszkriminációnak van kitéve, mert a rendőrségen iskolai támogatást biztosítanak a roma származású jelentkezőknek a rendőri szakközépiskolai tanulmányokhoz.
Persze megfelelő iskolai végzettség elő van írva, de orvosi egyetemre sem mehet írástudatlan 5 elemi végzettségű jelentkező.
Most akkor biztos az a jó megoldás, hogy miniszterként leveri a lécet?
Arra biztosan, hogy a rendőrség évtizedek óta folytatott tudatos tönkretételét eredményesen folytassa.
A rendőrséget mindig akkor szervezik át, amikor valamiből nagy pénzeket lehet lenyúlni. Anno, például amikor az olaj és jövedéki termékek körül ment a móka. Érdekes, hogy ebből az időszakból felbukkant Draskovics neve bizonyos papírokon, melyek napvilágot láttak, aztán gyorsan eltűntették ezen csúnya, rossz feketével kiszínezett papírokat.
Aztán mikor van átszervezés, meg egybeszervezés (divatos nevén: integráció)? Amikor az Uniós pénzek csordogálnak be az országba és folynak el úton-útfélen.
Közben a rendőrség meg van roggyanva, sebeit nyalogatja az átszervezések, a tapasztalt, hozzáértő kollégák távozása, az állandósult létszámhiányok és a működési költségek folyamatos megnyírbálása miatt. Egy igazságügyi tárca vezetőjének arra is ügyelnie kellene, hogy a rendőri állomány a jogos járandóságait megkapja és ne hosszantartó pereskedések eredményeként kapja azokat meg. Ezen esetek kapcsán történő felelősségrevonásokról már nem is mondok semmit. Mert nem is lehet. Ami nincs, arról nem lehet mit mondani.
Mindenesetre számomra Draskovics megnyilvánulásai megerősítik azt, hogy vagy szándékos tönkretétel zajlik, vagy szakmailag dilettáns a területhez.

2008/08/17 - 11:57

toxoplasmosis
A jelenlegi rendpőri " vezetés " elúővette az 50-es évek katonatiszti-tiszthelyettesi, rendőri létszámnövelés taktikáját. Érettségi nélkül tábornok, de " jó munkásember " felsőfokú végzettség nélkül főosztályvezető....és lehetne sorolni. VBolt aki az érettségi hiűányában is magas szin ten teléjesített - de nem ez volt a jellemző.

Cigányok:

- már 8 oszt.sem kell a jogsihoz
- néhány osztállyal fog intézkedni a " nagydumás" cigányokhoz ?

Nem véletlen, ha ma minden wegkérdezett második magyar úgy gondolja, hogty hátrányos megkülönböztetésben részesül a cigányokkal szemben !
- Annyi hív.szem elleni erőszak valszeg még nem volt, mint ami akkor lesz, ha romákkal töltik fel az utcát.
- Annyi hiv. eljárásban elkövetett bántalmazás még nem volt, mint majd, ha romákkal...... .....

Csak úgy mondom.......

- És mi lett az eddigi " romarendőr"programokkal ?

csak úgy kérdezem........

2008/08/17 - 16:00

Skot
Üdv mindenkinek. Nem tudtam, mikor elolvastam, hogy sírjak, vagy nevessek.
Az emberek belénk vetett bizalmát állítsuk vissza, ne csináljunk ilyeneket. Így is több sebből vérzik a rendőrség nem kell ez is.
Egy ötlet: több fizetés=több rendőr!!!!!!!!!!!!!!!megfelelő végzettséggel.

Pl: igazoltatás->
-r.rendőr: uram átlépte a záróvonalat: 10.000Ft. helyszíni bírság.
- polgár: tényleg, jó befizetem ha válaszol vmire...
-r.rendőr: mire?
-polgár: 6 X 7????

A rendőrség megszégyenítése lenne.

Sőt egy ötlet: ne is kelljen még 8. általános se, hát minek....
Azok a rendőrök akik leérettségiztek, 2 évig tanultak azért, hogy rendőrök lehessenek, nyugodtan mondhatja, hogy EZ MI?????????
és szépen fogalmaztam....

2008/08/17 - 19:10

Posta Imre
Felmerült bennem, hogy ugyan ki fogja majd lepriózni az új jövevényeket és hogyan, vagy egyenesen az NBH fog “c" típusú szemlélődést tartani? Az érettségi hiánya nem olyan nagy gond, hiszen az Őrezredhez még nem is olyan régen csak így kaptak elég felvételizőt. Mivel a társadalom folyamatosan öregszik el, kivéve azt a réteget, amelyik folyamatosan utánszaporítja magát, ezért az ötlet adja magát. A probléma ott lehet, hogy az ország nevében lévő Magyar jelzőt kell kicserélni, és akkor már érthető a tendencia. Ez nem etnikai kérdés, hanem demográfiai, amely “törvényszerűen" vonja maga után az értékerend változását. Miközben a magyar fiatalok zöme folyamatosan hülyül el, mert a képzésük silány, hazug és lényegében céltalanul nőnek fel, mint a gomba, értékredbeli válságban tengődő szüleik szorgos kezei alatt, és jobb híján külföldre menekülnek, miközben hazánkat folyamatosan áthatja egy másik “szellemiség", amelyel sokan nem tudunk még azonosulni, de javaslom, szokjunk hozzá a Drazsékhoz, a maffiózókhoz, más “kultúrák" érzelemvilágához, mert a jelenlegi állapotok szerint a Magyar Nemzet megszünőben van. Tanult tehetetlenségünk okán impotensekké váltunk, akik tehetetlenül nézik végig, hogyan pusztulnak ki. “Akinek nem tetszik, el lehet mennni!" Emlékeztek? Elég legyen a nyafogásból! Változtassatok ezen, ha tudtok, vagy a nemzetközi helyzet egyre csak fokozódni fog!

2008/08/18 - 7:09

pankotai rém
igenis legyenek cigányok! a barátnőm is félcigány vót! én szeretem őket! tök aranyosak, olyan portugál féle emberek!

2008/08/18 - 17:15

hááát
...hááát legyenek, de én c i g á n y rendőrnek nem adok át semmi iratomat,mert akkor tuti vihetem a vegytisztítóba! ...a portugál félék meg mehetnek purtugáliába, az ucsónak én veszem a repjegyet!...bár már csak ott tartanánk...méghogy cigányrendőrök...az eszem megáll! emberek ti tudjátok, hogy miféle faj az a cigány? azok UFO-k, nem?, merthogy nem evilágiak az tuti! :) :XD


http://www.tmrsz.hu/?p=185
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megnyilvánulásai, önkormányzatokat, feltételrendszer, viccigazságügyőr, szerecsenmosdató, tehetetlenségünk, érzelemvilágához, pénzügyminisztér, szakközépiskolai, olajosbrigadéros, kiszervezéséhez, főosztályvezető, követelményeket, megszégyenítése, irástudatlannak, kivitelezéséhez, tiszthelyettesi, tisztességtelen, kilométerkorlát, alkalmatlansága, leérettségiztek, magyarországon, rendszerváltás, utánszaporítja, kegyelemdőfést, létszámhiányok, felvetetteknek, fölhigulásához, változtassatok, egybeszervezés, törvényszerűen, kiharcolásával, természetessen, kiegészítéssel, rendfenntartók, tulajdonképpen, cigányok iskolai, rendőrségre való, mainál több, bekerülési feltételeket, képzési rendszert, előírt középfokú, rendőri pálya, egyik lehetséges, rendőrség kötelékébe, eddiginél alacsonyabb, rendőri intézkedések, szükséges végzettség, szükséges képesítést”, miniszter ötlete, rendőri szakma, rendőrségbe vetett, Magyar Nermzet, Pilhál Tamás, Draskovics Tibor, Szima Judit, Posta Imre, Magyar Gárda, Magyar Nemzet,
robi (#1)   2008-10-07 22:05:54
Tök tuti ország ez! Miért pont romákat akarnak felvenni? Szerintem van annyi magyar fiatal aki szívesen vonzodik a rendőri pálya felé. Én pl mennék, de csak szakmám van, így nem tudok, egy érettségit simán megcsinálnék, de munka mellet nagyon nehéz. A rendőrség ha felvenne akkor ott jár a tanulmányi szabi abból azért már lehet mit kezdeni. Szerintem inkább a magyar fiatalokat kellene támogatni, hogy ne vesszen el az ország. A roma rendörök alkalmazása csak konfliktusokat okozna.Meg szerintem kevés az a romacsalád aki megfelelne a környezet tanulmányi előírásnak, a romacsaládok 90-95 százalékában van priuszos, és ezek meg hozzátartózói felvétele már az elöírásnak nem felelnek meg. Szerintem karolják fel a magyar fiatalokat, akiknek nincs éretségijük, és kösenek velük tanulmányi szerződést.
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Volt egy...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Messziről jött ember  Facebookon kaptam  Naplemente  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Ez a jó az alvásban.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ahogy emelkedik a rezgés...  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Semmit ne higgy el  Beney Zsuzsa - Sirató  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma  Facebookon kaptam  Két tekintet van  Az elfogadásnak...  Tehetségtelen gyerek nincs.  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Az udvariasság alapja: önismer...  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Facebookon kaptam  Ma  Beney Zsuzsa - Álom  Egyszerűen  Facebookon kaptam  Volt egy...  György napra  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  A fenyő nem szép fa, (...)  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  Ázzal aki csak szép  Föld napja április 22  Messziről jött ember  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Ünnepelj csak  György napra  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Muratáj  Facebookon kaptam  Alakot vált...  Idézetek a barátságról  Facebookon kaptam  A keserű igazság  A keserű igazság  Facebookon kaptam  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az Európai Unió is foglalkozik...  Jó éjszakát  Az udvariasság alapja: önismer...  Föld napja április 22  Ázzal aki csak szép  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Naplemente  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  A könnyek összegyűjtése  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Gárdonyi Géza - Április végén  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Gömb  A fák lelke  Facebookon kaptam  Szent György napi hiedelmek, s...  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  Maradék idő  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
cigányok iskolai, rendőrségre való, mainál több, bekerülési feltételeket, képzési rendszert, előírt középfokú, rendőri pálya, egyik lehetséges, rendőrség kötelékébe, eddiginél alacsonyabb, rendőri intézkedések, szükséges végzettség, szükséges képesítést&#8221, miniszter ötlete, rendőri szakma, rendőrségbe vetett, bűnüldözés színvonala, érdekvédő rámutatott, rendfenntartók nagy, testület tagja, követelményeket inkább, endőrség kiszervezéséhez, jelenlegi feltételrendszer, felvételiző fiatal, vezetők alkalmatlansága, irányított káosz, roma fiatalakból, roma fitalok, magyarok ezáltal, furcsa rendszer, mosdó olyan, drazsénak nevezett, belső ellentéteket, cigányok között, cigányokat összességében, rend őrei, évezred vicce, tmrsz-esek fájgyűlölők, marha szabadult, internet áldásával, szakmájuk kiváló, gyakorlatban annyit, kegyelem kettessel, többi ténylegesen, jogzsabályok korrekt, országból is&#8230, közmondás hogy, magam részéről, cigányság felé, társadalom tudatos, zavarosban tovább, kisfalvakba helybenlakó, hatalmi jogot, igazságot osztja, közrend- közbiztonság, mindenkori kormány, rendőrségen keresztül, állammal szerződésben, rendőrség működéséhez, megfelelő apanázst, kormány szakminisztere, önkormányzatokat arra, kormány részéről, kötelezően megállapított, rendőrök lustasága, rendőrségen sokmindenre, tényleges feladatellátáshoz, felelős miniszter, rábízott szervezet, minőségi követelmények, ehhez szükséges, rendőrség soraiba, feltételek között, roma kisebbség, rendőrségen iskolai, roma származású, rendőri szakközépiskolai, rendőrség évtizedek, rendőrséget mindig, időszakból felbukkant, állandósult létszámhiányok, működési költségek, igazságügyi tárca, rendőri állomány, jogos járandóságait, jelenlegi rendpőri, 50-es évek, érettségi hiűányában, cigányokkal szemben, eddigi &#8221, emberek belénk, rendőrség megszégyenítése, rendőrök akik, érettségi hiánya, társadalom folyamatosan, ötlet adja, ország nevében, értékerend változását, magyar fiatalok, képzésük silány, másik &#8220, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4939
  • e Hét: 19169
  • e Hónap: 30280
  • e Év: 183776
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.